algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 21°
25°

La Fira del Fang s'acosta als emigrants

Pastor i els presidents de les cases balears a l'exterior visitaran la popular mostra

La consellera d'Immigració i Cooperació, Encarnació Pastor, visità ahir la Fira del Fang de Marratxí acompanyada pels presidents de les cases balears a l'exterior, que són Mallorca aquest cap de setmana. A més, aprofità per saludar la «padrina» de les Balears, que resideix al municipi de Marratxí.

La consellera fou rebuda a les instal·lacions de Ses Tres Germanes pel batle de Marratxí, José Ramón Bauzá, i per les autoritats locals. A continuació recorregué la zona de les paradetes, on parlà amb els artesans que participen en aquesta tradicional trobada.

Les autoritats, després dels discursos i de contemplar una exhibició de ball de bot, aprofitaren per reunir-se amb Antònia Rubí, la «padrina de les Balears», i amb la seva família. Aquesta dona, que amb 107 anys conserva una memòria envejable, és veïna de sa Cabaneta, encara que va néixer a l'Uruguai, el 8 d'octubre de 1899.

La Fira del Fang començà divendres amb bones perspectives per a tots els mestres artesans que hi prenen part. Enguany el tema central entorn del qual giren totes les activitats és el de la pagesia i els animals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.