muy nuboso
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

Estrangulada a Dublín una irlandesa propietària d'un hotel de Sóller

La notícia ha causat una gran commoció entre els veïns de la localitat

LL.G./AGÈNCIES. Sóller.
Ningú s'explica a Sóller el terrible crim de Siobhan Kearney, una ciutadana irlandesa que des de feia diversos anys regentava amb el seu marit el luxós hotel Salvia, al carrer de La Palma de la localitat.

El cos de Siobhan fou trobat al seu habitatge de Goatstown, un luxós suburbi de Dublín, dimecres passat. El cos fou trobat per un familiar al dormitori, que estava tancat. El cadàver es trobava a prop d'un cable d'aspiradora i amb evidents símptomes d'estrangulació.

La policia inicià una investigació i detingué un home de 49 anys com a sospitós. Tanmateix, poc després quedà en llibertat sense càrrecs. Els forenses feren ahir l'autòpsia, encara que no feren públics els resultats.

Les línies d'investigació, segons s'apuntà de manera extraoficial, apuntaven al seu marit i a un altre home del qual es divorcià fa diversos anys, encara que no hi ha cap dada més concreta.

La notícia arribà a Sóller dimecres, quan una germana de la víctima telefonà a l'hotel Salvia, ubicat a l'edifici conegut com Can Pere Jordi, per comunicar l'esdeveniment a l'encarregada. En principi no s'informà de les causes de la mort, encara que la notícia es va estendre entre els veïns.

La primera reacció fou paralitzar les obres de condicionament que es duien a terme a l'hotel, i que tenia prevista la seva reobertura el mes d'abril. L'encarregada, notablement afectada, informà que Siobhan era per a ella «com una germana», encara que es negà a fer més declaracions a la premsa.

Siobhan arribà amb el seu marit a Mallorca fa diversos anys i ambdós s'enamoraren de Sóller, on decidiren obrir un selecte hotel de luxe de 6 habitacions. Siobhan s'encarregava de la cuina, i tenia un estret contacte amb la clientela.

L'establiment triomfà al poc temps de l'obertura, sent conegut per les seves festes a les quals assistien celebritats com Catherine Zeta-Jones o el multimilionari Richard Branson.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.