cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

Sanció urbanística exemplar de 306.000 euros

L'habitatge en sòl rústic supera amb escreix els metres permesos

70288
Imatge de la finca de Can Cutrí.

L'Ajuntament de Capdepera ha imposat la sanció urbanística més elevada del municipi en sòl rústic, de 306.058'75 euros, per la realització d'un conjunt d'edificacions en la parcel·la 194 polígon 3 corresponent a la finca coneguda com Cutrí.

La sanció es deu a una infracció qualificada de molt greu, ja que els propietaris de la finca han construït diferents habitatges sense demanar cap tipus de llicència, en una parcel·la que ni tan sols arriba al mínim de dues quarterades per poder construir, 14.206 metres quadrats.

El darrer informe realitzat per l'aparellador municipal el passat 23 de gener assenyala que «sense poder accedir a l'interior de les instal·lacions, s'observa que les obres es troben acabades a excepció d'una porxada». També s'assenyala que «s'han realitzat un conjunt d'edificacions destinades principalment a l'estança humana i diversos porxos».

El total de la sanció de 306.058 euros és la suma de 268 metres quadrats d'habitatges de nova planta, 89 metres d'habitatge que ha sofert canvi d'usos i 94 metres quadrats de noves porxades, tot això en una finca de 3.216 metres quadrats.

Així en aquesta parcel·la de la finca de Cutrí s'han superat en més de 400 metres quadrats la superfície legal per construir, però a més a més no s'ha demanat llicència, algunes edificacions s'han ampliat i alguns porxos s'han construït separats de l'edificació principal, tal vegada per destinar-les a més d'un habitatge com assenyala l'aparellador municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.