algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

L'oposició no presenta al·legacions a la cessió de sis solars al Bisbat

De Santos qualifica la seva actitud d'«irresponsable» i «inconseqüent»

Cap grup de l'oposició no ha presentat al·legacions a la cessió de sis solars municipals al Bisbat de Mallorca. El 13 de febrer passat es clogué el període d'exposició pública de l'acord, contra el qual ningú no ha plantejat cap objecció.

Així ho exposà el tinent de batle d'Urbanisme, Javier Rodrigo de Santos, qui qualificà l'actitud de PSOE, EU-EV i PSM d'«irresponsable» i «inconseqüent». De Santos anuncià que la firma del conveni entre la batlessa, Catalina Cirer, i el bisbe, Jesús Murgui, es farà dins aquest mes de març.

L'entesa entre el Consitori palmesà i l'Església mallorquina preveu l'entrega d'unes parcel·les de titularitat pública a Son Güells, Son Puigdorfila, Son Rapinya, Son Dameto, Son Busquets i Son Oliva. Totes estan destinades a acollir equipaments socioculturals, en què és permès l'ús religiós.

Tanmateix, l'obertura de noves parròquies per afrontar les «necessitats espirituals» de la població nouvinguda és «una qüestió prioritària» tant pel caràcter confessional de l'equip de govern municipal com pel mateix Bisbat. Dimecres, la Junta de Govern local aprovarà el text del conveni que subscriuran ambdues institucions insulars.

De Santos insistí a destacar l'actitud de l'oposició, que, «després de criticar durament la cessió, no ha fet els seus deures presentant al·legacions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.