algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
23°

Una urbanització amb 100 habitatges i 18 piscines transformarà Portocolom

PSM i EU-EV denuncien una «agressió sense precedents» a la fesomia del port


Una nova urbanització amb 100 habitatges i 18 piscines, quatre de comunitàries i 14 de particulars, farà canviar la fesomia de la segona línia de Portocolom. Aquest fet ha dut els ecologistes i nacionalistes d'EU-EV i PSM a criticar durament el que «suposa una agressió sense precedents al sòl urbà de Portocolom i un augment exagerat de la pressió urbanística i humana del port». I alerten que previsiblement Portocolom «patirà una altra agressió d'aquesta magnitud entre cala Marçal i cala Brafi». Aquesta urbanització que s'estén entre els carrers Vapor de Santueri, Emperador, Llagosta i el camí de can Gaià suposarà un augment de la població equivalent a la meitat de la població de Cas Concos, i té un pressupost superior als 8 milions d'euros. El complex residencial estarà format per 10 edificis, entre habitatges plurifamiliars i unifamiliars i tindrà un total de 100 habitatges, amb 14 places d'aparcament soterrades, 136 places en superfície, quatre piscines comunitàries i 14 d'individuals.

Les dues agrupacions, unides en l'Entesa Progressista de Felanitx de cara a les eleccions municipals del 2007, assenyalaren que aquesta urbanització «es tracta d'un retorn a l'estil dels anys 60 i una contradicció amb el desenvolupament d'una Agenda local 21». PSM i EU-EV consideren que aquest projecte «anul·la les futures millores anunciades per l'equip de govern del PP, en la qualitat de l'aigua de Portocolom, la qual a dia d'avui és impossible de beure».

L'Entesa Progressista exigeix al PP que «no impulsi el desenfrè urbanístic i que no cremi el futur del Port» amb urbanitzacions d'aquesta magnitud.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.