algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

L'històric d'AIPC, Jaume Brunet, renuncia com a regidor de la Sala

Es farà efectiva en el ple de dilluns i l'edil diu que «no hi ha res»

L'històric regidor de l'Agrupació Independent de Porto Cristo (AIPC), Jaume Brunet, ha decidit posar fi a la seva carrera en la primera línia política i renunciar a la seva acta de regidor quan resta poc més d'un any per finalitzar la legislatura.

La renúncia de Brunet es farà efectiva i oficial en el ple ordinari de l'Ajuntament de Manacor que tindrà lloc dilluns. El regidor no volgué fer ahir cap declaració entorn dels motius de la seva renúncia i instà aquest diari a una roda de premsa que té la intenció de realitzar el proper dijous. Malgrat tot, deixà entreveure que és una decisió meditada des de ja fa temps però «ja ho explicaré dijous encara que no hi ha res molt...», es limità a dir en clara al·lusió a hipotètiques polèmiques.

Segons ha pogut saber aquest diari, el substitut de Jaume Brunet a la Sala podria ser Joan Gomila. Així, la partida de Brunet podria respondre a una estratègia dels independents de Porto Cristo per tancar una etapa, donar entrada a noves persones del partit i a l'hora començar a promocionar Gomila de cara a les properes eleccions municipals.

Actualment, AIPC disposa de dos regidors a la Sala: Jaume Brunet i Bernat Amer. El partit ha estat clau a la Sala, sobretot a les dues darreres legislatures. De 1999 a 2003 donaren la Batlia a ALM-UM amb un pacte amb PSM i PSOE que es rompria. Al 2003, AIPC tornà a ser clau i, aquest cop, donà suport al PP amb el qual forma l'actual equip de govern.

La renúncia de Brunet tanca una trajectòria política en què s'han aconseguit importants avenços per a Porto Cristo.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.