cielo claro
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 10.26°
11°

Detinguts tres narcos que empraven 2 bars de Palma per distribuir droga

La Policia intervingué més de sis quilos d'haixix i 45 paperines

F.R. Palma.
La Policia ha pegat un nou cop contra les xarxes de narcotraficants que operen a les Balears. Els detinguts regentaven dos bars a Palma, el Snoopy, al carrer Àngel Guimerà, i el Quin fum fa, al carrer Jefuda Cresques. Ambdós locals eren propietat de la mateixa persona, Pedro S. M., i el grup d'estupefaents de la Policia sospitava que en realitat es tractava de «tapadores» per traficar amb droga.

Al Quim fum fa, els investigadors varen intervenir divendres passat una pistola detonadora de foguejament, 64 barres d'haixix, 45 paperines de cocaïna i 4.300 euros producte de la venda de drogues, fet pel qual arrestaren l'amo del local.

Pel que fa a l'establiment anomenat Snoopy, estava regentat per un dels fills de Pedro S.M. En aquest local, els agents intervingueren restes de cocaïna distribuïts en diferents objectes. Seguidament, els policies escorcollaren el domicili del principal sospitós, ubicat devora el local, i intervingueren sis paquets d'haixix de 6.400 grams, i tres balances de precisió per pesar droga.

Snoopy duia dos mesos obert al públic, temps en el qual els detinguts es dedicaven ininterrompudament al tràfic d'estupefaents. Els detinguts són l'esmentat Pedro S.M., de 41 anys i que té set antecedents per tràfic de drogues i altres delictes, la seva companya sentimental, Nuria G.G., de 38 anys i Ana María V., de 37 anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.