algo de nubes
  • Màx: 19.12°
  • Mín: 13.93°
19°

El Govern invertirà uns 2 milions a promocionar el turisme on-line

Ho farà a través de la web illesbalears.es, que ha estat remodelada

La Conselleria de Turisme invertirà uns 2 milions d'euros a promocionar el portal d'informació turística illesbalears.es amb l'objectiu de potenciar les reserves on-line. Amb aquest pressupost també es posicionarà la web de les Illes en els principals cercadors i es durà el seu manteniment i actualització.

El conseller de Turisme, Joan Flaquer, presentà la remodelació del portal, realitzada amb l'objectiu de proveir el visitant de la informació més àmplia i completa possible sobre la destinació i, per altra banda, de captar el turisme individual a través de la reserva directa per internet.

Segons informà el conseller, entre un 37 i un 40 per cent del turisme que reben les Illes compra de manera individual, fora del paquet clàssic de touroperador.

El director de l'Ibatur, Raimundo Alabern, assenyalà que s'ha millorat la web en tres aspectes: el disseny, l'ús i els continguts. S'hi ha volgut donar un aspecte més «acollidor» i s'hi han inclòs més de 3.000 imatges, a més de facilitar-ne la funcionalitat a través dels nous menús. El punt més important, el del contingut, s'ha ampliat un 75 per cent, amb informació més completa i segmentada per productes. Com a novetats s'hi ha inclòs un apartat de platges i un de turisme d'esports. Està previst també que en poc temps estigui disponible en italià, a més d'en català, castellà, alemany, anglès i francès.

Per altra banda, Alabern explicà que hi ha més de 1.000 enllaços al sector privat per derivar així les consultes.

Quant a Fitur, el conseller destacà el disseny i la funcionalitat de l'estand de les Illes, que s'adapta a dues funcions: la de donar cabuda a les empreses perquè tinguin un lloc de feina i la d'acollir els actes de caràcter mediàtic que el Govern té prevists per atreure l'atenció dels mitjans de comunicació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.