nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Preocupació veïnal per la velocitat dels cotxes que travessen el poble

La Sala ha demanat al Consell reordenar el trànsit al carrer de Mossèn Galmés

Els veïns de Sant Llorenç que viuen al carrer de Mossèn Galmés -el tram de la carretera Palma-Cala Rajada que passa pel nucli urbà-, han expressat la seva preocupació al batle, Mateu Puigròs, pel perill que suposa l'excés de velocitat dels vehicles que hi circulen. Aquesta problemàtica es registra des que s'inaugurà la variant, a final de l'any passat.

Així ho explicà el primer edil de Sant Llorenç, per afegir que des de la Sala ja han realitzat passes per aconseguir la reordenació del trànsit en aquest carrer.

L'objectiu de la nova variant de Sant Llorenç és desviar els cotxes fora del nucli urbà i, per tant, augmentar la qualitat de vida dels seus residents. Però, a pesar de la minva considerable del trànsit, els vehicles que encara empren aquesta travessia hi agafen molta més velocitat que abans. «N'hem rebut moltes queixes, però hem de dir als veïns que el tema se solucionarà aviat».

L'Ajuntament ha demanat al Consell poder instal·lar bandes sonores en diversos punts, aparcaments semestrals a cada banda del carrer i una aturada per al bus escolar. Es tracta, doncs, de reduir la velocitat dels vehicles i la intensitat de la circulació en aquest carrer.

Per acabar, Puigròs manifestà que «des del servei de Carreteres del Consell de Mallorca ens han informat que d'aquí a pocs dies ens remetran l'autorització amb les prescripcions pertinents». Així mateix, afegí que «aquestes millores també son una de les iniciatives de l'Agenda Local 21 de Sant Llorenç».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.