lluvia ligera
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10.15°
10°

L'hora del comiat

Ahir partiren de Son Sant Joan els primers 97 homes i dones de l'Agrupació Balears

104656
Els 97 homes i dones que partiren ahir cap a Dubrovnick.

La base aèria militar de Son Sant Joan va esdevenir ahir una vall de llàgrimes en l'acomiadament als primers 97 homes i dones que formen part de l'Agrupació Balears i que han estat destinats a Bòsnia.

Els homes i les dones destinats a Bòsnia varen poder gaudir d'una mitja hora llarga per poder compartir moments emotius amb els seus familiars i amics.

Aquest va ser el cas de Lluís Colom Mellado, fill d'una família de deu germans de Sant Jordi. La seva germana Lola admetia que «estic un poc preocupada per si li passa qualque cosa», mentre que sa mare, Mari Carmen, es resignava dient que «és la seva vocació, ho du a la sang i se'n va content». El mateix Lluís reconeixia aquest estat d'ànim mentre abraçava els seus nebots, Marta, d'1 any, i Àngel, de 5. Aquest darrer ja té edat per consolar la seva mare, germana de Lluís, a qui deia que «ja tornarà».

D'altra banda, una de les moltes parelles que es va acomiadar ahir va ser la formada per Marco Bula i Lidia. Marco se'n va contrariat perquè «estic content per la missió però trist per la família», mentre que la seva parella indicà que «que em sent malament però estic contenta per ell».

Per la seva part, Miguel Àngel Gómez, de Marratxí, que fa quatre mesos que és casat amb Maria Antònia, es va acomiadar entre llàgrimes també de la seva família, inclòs el seu fillol Samuel, d'Algaida, i a pesar que «estic orgullós de representar el meu país».

La resta d'homes i de dones varen viure moments semblants amb emocions semblants, llevat d'algunes parelles militars (s'ha de recordar que en el contingent hi ha 137 homes i 30 dones) que han tengut la sort de ser destinats ambdós a Bòsnia i passar tots dos junts una experiència que no oblidaran en la seva vida.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.