nubes dispersas
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
22°

El 12% de les Hipoteques Joves han estat concedides a immigrants

Fins a cap d'any s'han adjudicat 1.022 préstecs, 714 a Mallorca

El dotze per cent de les sol·licituds tramitades de la Hipoteca Jove des de la seva posada en marxa (u d'octubre) fins a final d'any es concedí a immigrants de les Illes, els quals accediren a un total de 120 préstecs hipotecaris del conjunt de 1.022 que foren adjudicats a joves de Balears, que comptaren a través d'aquesta iniciativa amb l'aval del Govern.

Així ho indica la memòria estadística feta pública ahir per la consellera d'Obres Públiques, Habitatge i Transports, Mabel Cabrer, durant el lliurament de 52 noves Hipoteques Joves a joves de Mallorca. L'informe constata que el col·lectiu immigrant de Balears també s'ha beneficiat durant els tres primers mesos de funcionament del servei d'hipoteques per a joves que gestiona el Govern a través de l'Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI).

«Fins a la data, el volum d'hipoteques concedides a joves espanyols continua sent molt superior, amb 902 sol·licituds (88 per cent), que els préstecs assignats a immigrants», reconegué Cabrer.

En dades generals, entre l'1 d'octubre i el 31 de desembre es firmaren a Mallorca 714 Hipoteques Joves, i la majoria es concentaren a Palma (307), Llucmajor (59), Inca (43) Marratxí i Consell (15), Son Ferriol i Son Ferrer (13), i Manacor (12).

Alhora, a Menorca es segellaren durant el mateix període 107 hipoteques, de les quals 18 foren per a Maó i Ciutadella, 16 per a Es Castell i 10 per a Mercadal.

Finalment, a les Pitiüsses es tramità un total de 201 hipoteques i Eivissa (73) i Sant Antoni (61) foren les ciutats que més préstecs van sol·licitar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.