nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Un home mata l'excompanya amb un ganivet a Palma i s'entrega

Juan Manuel Gutiérrez, amb permís carcerari, segà la vida de Marie Margot Sumi

92890
El cadàver de la dona tapat amb un llençol davant l'habitatge on residia.

G.P./E.L.V./P.M. Palma.
La nit de Reis es cobrà la primera víctima mortal per violència de gènere a les Balears del 2006. Devers les 21.25 hores, Marie Margot Sumi, una súbdita francesa d'origen suís, de 27 anys, morí apunyalada en plena via pública, presumptament a les mans de la seva exparella sentimental, que després del crim va emprendre la fugida.

El sospitós és Juan Manuel Gutiérrez, un home de 45 anys que havia sortit ahir mateix del Centre Penitenciari de Palma per un permís carcerari en ocasió de la vigília de Reis, per veure els dos fills, d'uns tres i cinc anys d'edat, que havia tingut amb la víctima. Juan Manuel Gutiérrez havia de reingressar diumenge 8 de gener al Centre Penitenciari de Palma.

Els esdeveniments, segons les primeres investigacions policíaques i la versió d'alguns testimonis, es desenvoluparen de la següent manera. A mitjan horabaixa, una hora en la qual Palma gaudia de la cavalcada de Reis, Juan Manuel es dirigí al carrer Lluna, una estreta travessia del carrer Aragó ubicat a la barriada dels Hostalets per visitar la seva exparella i els seus fills. Allà començà una forta discussió entre ambdós. La baralla es traslladà després al carrer i, just davant el portal, Juan Manuel apunyalà la dona, que va quedar tombada al terra enmig d'un gran bassal de sang.

Un veí que viu just davant s'encarà amb l'agressor i tractà de detenir-lo. Això no obstant, el sospitós, amb el ganivet a la mà, en un estat molt alterat, l'amenaçà de mort i marxà corrents.

Diversos veïns que també havien sentit els crits s'aproparen per prestar la primera assistència a la dona, encara que ja era massa tard, ja que presentava una ferida d'arma blanca al cor, que li causà la mort pràcticament d'una manera instantània. Una ambulància del 061 certificà la mort de la jove i al lloc van acudir diverses unitats del Cos Nacional de Policia (CNP).

Finalment, devers les 00.30 hores, es procedí a l'aixecament del cadàver de Marie Margot. Més tard, l'agressor, acompanyat per un germà seu, es va lliurar a la Direcció de Policia de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.