cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.26°

Unes 8.400 firmes perquè Cort «no soterri les il·lusions dels ciutadans»

La plataforma fa arribar a l'Ajuntament més adhesions al parc central

Devers 20 membres de la Plataforma del Parc de les Vies han entregat avui una nova remesa de firmes a favor de la seva causa. Unes 8.400 adhesions que se sumen a les 11.600 que es presentaren el juliol de 2005 i que han estat recollides mitjançant la campanya iniciada per aquest moviment veïnal un any enrere.

El tinent de batle d'Habitatge, José María Sierra, rebé la plataforma en nom de la batlessa, Catalina Cirer. La portaveu del moviment, Àngels Fermoselle, llegí un manifest en el qual s'alertava que «estam lluitant perquè no se soterrin també les il·lusions dels ciutadans», per la qual cosa exigí a l'equip de govern conservador «un autèntic parc» a tot el corredor ferroviari del carrer Jacint Verdaguer.

Fins ara, 20.000 persones han donat suport a la seva demanda. «La firma de tots ells dóna fermesa a una demanda raonable i constant que hem estat reclamant des de la Plataforma pel Parc de les Vies», indicà Fermoselle, qui afegí que «tenim el convenciment que la nostra proposta de parc és la més raonable i la menys utòpica. Utòpic és perseguir qualque cosa a la qual no es pot arribar, i un parc pensam que és possible».

Fermoselle lliurà a Sierra les 8.400 firmes que componen aquesta segona entrega d'adhesions a favor del parc central, una promesa electoral del PP en la campanya electoral de 2003 i que consistia a fer un corredor verd des de la plaça d'Espanya fins a Son Fuster.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.