algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
21°

Emaya recuperarà els arbres i les plantes de Nadal per fer compost

L'empresa municipal confia poder recollir més de 3.000 unitats entre els propers dies 7 i 15 de gener

L'Empresa Municipal d'Aigua i Clavegueram (Emaya) iniciarà el proper dissabte una campanya de nou dies per a la recollida d'arbres i plantes de Nadal. Es calcula que durant aquestes festes s'han venut devers 5.000 unitats a Mallorca, de les quals 3.400 són al municipi de Palma. La destinació d'aquests elements ornamentals naturals serà la producció de compost -adob orgànic- a la planta de Son Reus.

La tinent de batle de Medi Ambient i presidenta d'Emaya, Catalina Terrassa, presentà ahir la iniciativa, pionera al nostra municipi, per a la reutilització d'arbres naturals i nadalers. Per realitzar una recollida controlada, l'empresa municipal ha previst la instal·lació de 17 espais de quatre metres quadrats, distribuïts entre els cinc districtes de la ciutat.

Màxima difusió
La campanya d'Emaya durà per títol «Tornen a casa seva després de Nadal». Amb l'objectiu de fer arribar el missatge al màxim nombre de ciutadans, l'empresa municipal ha dissenyat una campanya informativa consistent en 3.000 cartells i 34.000 fulletons, el quals duran un plànol d'ubicació del punt més pròxim per a la recollida d'arbres i plantes naturals. Els controladors mediambientals d'Emaya s'encarregaran de difondre l'esmentada informació entre comerços i particulars. Divendres quedaran instal·lats els punts de recollida, els quals romandran operatius des dia 7 fins a dia 15 de gener. Emaya calcula que per Nadal s'han arribat a vendre devers 3.400 arbres i plantes naturals de Nadal en el municipi de Palma.

Passeig Mallorca, plaça Serralta, carrer Aragó, plaça Paris, Arquitecte Bennàssar, Pere Garau i la plaça de l'església del Coll d'en Rabassa són alguns dels indrets escollits per a la ubicació dels 17 punts de recollida d'aquests elements ornamentals nadalencs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.