nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

La Sala vol que els comerços facin mitja jornada abans de Sant Antoni

L'objectiu d'aquesta mesura és potenciar la festa i la participació veïnal

L'Ajuntament de Manacor ha sol·licitat als comerços i indústries de la localitat que el proper dilluns dia 16 de gener, vesprada de Sant Antoni, tanquin els seus establiments al migdia. L'objectiu d'establir aquesta mitja jornada de treball el dia abans de Sant Antoni és potenciar la festa i la participació dels veïns de la ciutat.

El regidor de Comerç i Indústria, Andreu Vecina, explicà que aquesta mesura ha estat adoptada arran de diferents reunions amb les associacions de comerciants i veïns de Manacor. Aquests dies, diferents comerços i indústries han rebut una missiva municipal mitjançant la qual la Sala els insta a sumar-se a la festa tancant el migdia. Vecina informà que aquesta idea sorgí l'any passat però no fou necessària la seva aplicació perquè la vesprada va caure en diumenge. «Enguany ho hem sol·licitat perquè la gent pugui sumar-se a la festa des del migdia. Lògicament ningú no està obligat a tancar, si volen mantenir l'horari normal ho poden fer», explicà el regidor.

Per la seva banda, la batlessa en funcions, Isabel Febrer, sol·licità la col·laboració dels comerços i indústries. «L'any passat en ser el dia abans en diumenge la gent va participar molt més per això hem pensat que tancant al migdia la gent se sumarà a la festa», declarà Febrer qui informà que la mesura neix «d'una petició de la ciutadania». «Sant Antoni és la festa gran de Manacor malgrat no sigui el patró», apuntà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.