algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
22°

El camp de futbol se situarà als terrenys previstos per a l'escola

UM, PSOE i EU-EV creuen que la decisió afavoreix el cap del PP local

L'equip de govern aprovà ahir, amb els vots a favor del PSM i en contra d'UM, EU-EV i PSOE, convertir la zona educativa prevista inicialment en les Normes Subsidiàries de 1995 en zona esportiva. D'aquesta manera, Sencelles podrà disposar d'un camp de futbol de 13.000 metres quadrats quan s'edifiqui la futura escola, que, cal recordar, es farà al solar de l'actual camp de futbol.

Tot i així, per poder gaudir d'aquesta infraestructura esportiva els sencellers hauran d'esperar que s'executi la unitat d'actuació, de la qual és titular majoritari el cap del PP local, Ventura Rubí. Esperen que l'equip de govern obligui el propietari dels terrenys a urbanitzar-los quan abans millor perquè Sencelles tingui un camp de futbol de 13.000 metres. «Hem votat a favor perquè l'escola està en mal estat i s'ha d'aprofitar ara el finançament del Govern», explicà el portaveu del PSM, Josep Lluís Toledo, que fou criticat pel seu vot per alguns membres de l'oposició, que consideren que rere aquest canvi s'amaga una mangarrufa urbanística que beneficiarà Rubí.

En el mateix ple, UM presentà una moció per instar l'Ajuntament a executar la urbanització dels terrenys de Rubí. «Si volguéssiu podríeu urbanitzar i així Sencelles no perdria el camp de futbol i podria disposar d'un solar de 13.000 metres per a l'escola sense haver de fer aquests canvis d'usos», explicà Joan Carles Verd. El batle, Antoni Ferrer (PP), per la seva banda, justificà la decisió recordant que la situació de Can Bril és molt crítica i que urbanitzar és costós.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.