algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.46°
10°

L'Ajuntament s'oposa al precinte cautelar de l'empresa 'Omniprint'


L'Ajuntament de Santa Maria ha presentat un escrit al jutjat pel qual s'oposa al tancament cautelar de la planta impressora Omniprint, propietat dels editors del diari El Mundo-El Dia de Baleares. La corporació que presideix la batlessa Rosa Vich (PSM) entén que es produiria una «pertorbació greu dels interessos» dels propietaris, la societat madrilenya Unedisa i el grup turístic mallorquí Barceló.

L'Ajuntament de Santa Maria al·lega davant del jutjat número 1 contenciós que el tancament de la planta «impediria la impressió i l'edició de nombroses publicacions, sent aquest perjudici del tot irreparable, fins i tot econòmicament».

La corporació al·lega també davant del jutge que el tancament cautelar ocasionaria uns «perjudicis molt superiors als que es poguessin produir en el cas suposat que es permetés el seu funcionament fins que es resolgui el recurs de manera definitiva».

La denúncia davant del jutjat va ser plantejada per Joaquín Rabasco, president del partit polític ASI, després que la batlessa l'informàs per escrit que Omniprint no té llicències ni permisos per exercir la seva activitat.

Hi concorre la circumstància que l'exigència estricta de la normativa vigent i la denúncia de l'anomenat «urbanisme a la carta» han estat eixos editorials de l'esmentat diari, que també ha estat denunciat als jutjats per ubicar la seva Redacció en un edifici destinat a l'equipament sanitari de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.