algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
22°

Joan Puig demana empar al Congrés i acusa el PP de dir «greus falsedats»


El diputat d'ERC Joan Puig ha dirigit un escrit al president del Congrés, Manuel Marín, sol·licitant-li que desestimi la petició del Partit Popular d'actuar en contra seu i que li doni emparament davant les acusacions de què és objecte.

El PP assegura que Puig «va assaltar» la propietat del periodista Pedro J. Ramírez a la Costa dels Pins. El diputat d'Esquerra, tanmateix, afirma que aquesta és una «greu falsetat» que està «molt allunyada de la realitat», i que l'objectiu del PP és «atacar» la seva honorabilitat i la de la resta de la Cambra. «Emprar falsedats, mentides i altres males arts en la política parlamentària és indigne d'un representant públic», diu Joan Puig.

La Mesa estudiarà ambdós escrits en la reunió de dimarts que ve i decidirà si remet el cas a la Comissió de l'Estatut del Diputat.

Puig i altres càrrecs públics de les Balears exerciren el passat agost el dret de pas en el domini públic situat davant la residència del periodista, on es troba una piscina que aquest reclama com a seva i per on no hi deixa passar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.