algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Cort comença la construcció de sis equipaments al districte Nord

La inversió per a tres casals i instal·lacions esportives és de 8,3 milions


El tinent de batle d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, el popular Javier Rodrigo de Santos, donà a conèixer ahir els sis projectes que començarà a executar l'Empresa Municipal d'Obres i Projectes Urbans de Palma (Emop) a partir del pròxim mes de novembre al districte Nord, que, amb una superfície de 4.845 hectàrees, està format per 14 barriades, en les quals viuen unes 85.000 persones. Aquest districte està presidit pel regidor Rogelio Araújo. Acompanyava De Santos la gerent de l'Emop, Gloria Penalva.

De Santos va destacar que la inversió total prevista per als esmentats projectes és de 8,3 milions d'euros, dels quals 6,6 milions seran aportats pel Govern per a la construcció dels tres equipaments esportius prevists, i 1,7 milions seran aportats per l'Ajuntament per a la construcció dels tres casals de barri prevists.

Pel que respecta als casals, un es construirà a Establiments, al solar de l'antic cine Diorama. Una vegada que aquest centre sociocultural estigui acabat, el maig de 2007, començaria a construir-se en aquesta barriada una Unitat Bàsica de Salut a l'edifici on ara es troba la biblioteca municipal de la zona.

El segon casal es construirà a sa Garriga, que a més disposarà d'un despatx d'atenció mèdica. El tercer casal estarà ubicat a la barriada de Son Sardina. Pel que es refereix als equipaments esportius prevists, a Son Roca es construirà una piscina coberta, que constarà d'espais complementaris, mentre que al Secar de la Real i a sa Indioteria es construiran sengles pavellons poliesportius coberts.

De Santos va assenyalar que amb aquestes futures actuacions, «l'actual equip de govern dóna resposta als compromisos adquirits amb els veïns del districte Nord», i reconegué que alguns barris d'aquest districte havien tingut problemes afegits en aquests darrers anys, com per exemple Establiments amb les pedreres, fins al seu tancament per Cort el 2004.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.