algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
22°

Socias critica que els promotors marquin les actuacions municipals

El delegat del Govern apunta les «pressions» que rep el batle Delgado

El delegat del Govern a Balears, Ramon Socias, va considerar que la situació creada a Calvià, amb la crisi de govern municipal PP-UM, és «molt complicada» perquè darrere del conflicte polític hi ha «pressions d'interessos urbanístics que rep el batle», Carlos Delgado.

Socias va lamentar que els interessos dels promotors «marquin la línia d'actuacions» dels ajuntaments de Mallorca i Balears, amb la qual cosa, al final, es creen conflictes quan els interessos diferents xoquen.

Segons la seva opinió, l'origen de la crisi de Calvià s'ha de cercar en en el fet que qui marca les pautes és l'interès urbanístic i no el benefici del ciutadà. «Els ajuntaments tenen problemes a l'hora de decidir, perquè sempre que hi ha un canvi en el pla general o en el disseny de quines zones es dedicaran al creixement, darrere hi ha uns noms i cognoms». «Això crea problemes i sempre és difícil encaixar-ho en l'interès general dels ciutadans», va dir respecte a això.

Pel que fa a la crisi, els socialistes de Calvià opinen que Delgado s'ha fet fort a Calvià amb el suport de, entre altres, l'exministre Michavila i que, per tant, «Matas ja no pinta res a Calvià». El canvi radical de posició dels populars, donant suport per primera vegada a les tesis protrànsfugues de Delgado, són un clar símptoma, segons el PSOE local, «que el PP no és qui dirigeix l'Ajuntament de Calvià, perquè no pot. Delgado va per lliure i està descontrolat».

El portaveu socialista, Antonio Manchado, exigeix el final de la crisi i l'espectacle «de serial veneçolà» que s'està donant. «El Partit Popular ha aconseguit que Calvià sigui acudit permanent en les vinyetes dels mitjans de comunicació. Però als calvianers i calvianeres, com jo, tot això no ens fa cap gràcia. El ridícul que fan des del Govern municipal, perjudicant greument la imatge de Calvià, és d'una irresponsabilitat imperdonable».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.