nubes dispersas
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

Detingut el presumpte autor de tres agressions sexuals a Felanitx i Santanyí

L'individu és un nigerià de 32 anys que actuà a les zones de cala Ferrera i cala Gran

Agents de la Guàrdia Civil de les localitats de Felanitx i Santanyí han resolt tres agressions sexuals amb la detenció del ciutadà nigerià Ernest Chude O., de 32 anys. Aquest home fou interceptat a las cinc de la passada matinada a la Ferrera, on havia actuat una setmana abans.

La primera de les agressions tingué lloc el passat 19 d'agost a cala Ferrera, en el terme de Felanitx, i la víctima fou una turista anglesa. Una setmana després es va tornar a denunciar una nova agressió sexual, aquesta vegada a cala Gran, en el terme municipal de Santanyí. Una ciutadana uruguaiana va indicar que havia estat agredida per un individu de color i va facilitar la seva descripció.

En la matinada del passat dissabte a diumenge es repetiren els fets, una altra vegada a cala Ferrera. Una turista britànica fou abordada pel sospitós, que no aconseguí consumar la violació, ja que la víctima fou auxiliada per un veí.

Com a represàlia, l'arrestat va agredir el veí que va acudir a ajudar la turista. Aquesta dona se'n va anar i es va refugiar en un vehicle. Ernest Chude va començar a colpejar el cotxe per veure si l'obria i li va causar desperfectes materials. Posteriorment va abandonar el lloc.

Les víctimes van facilitar la descripció de l'individu, que coincidia amb la de l'home que havia protagonitzat les dues agressions anteriors. Com a resultat de les investigacions, en la matinada d'ahir es va localitzar el sospitós quan es trobava a la platja de cala Ferrera. Un dels testimonis de les agressions el va reconèixer i va alertar de la seva presència la Guàrdia Civil. Ernest Chude O. fou interceptat poc després i traslladat a les dependències de la Guàrdia Civil per prestar declaració.

A més de les agressions sexuals a dues turistes i a una dona uruguaiana, se li imputen tres delictes més. Un de lesions produïdes a l'home que auxilià l'última víctima. Un altre de danys, en aquesta mateixa agressió, ja que provocà desperfectes materials al vehicle on es refugià la turista. A més, se li imputa un delicte d'usurpació d'estat civil ja que quan va ser detingut duia la documentació d'un altre individu. Ernest Chude havia utilitzat aquesta documentació per obtenir el contracte laboral a l'empresa on treballava, ja que sota la seva identitat real té pendent una ordre d'expulsió del territori nacional.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.