algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
18°

El PP ataca ara Cañellas i el culpa del conflicte amb el batle Delgado

Miquel Ramis assegura que l'edil d'UM 'ni tan sols agafa el telèfon'


La tempesta política i institucional que afecta l'Ajuntament de Calvià no ofereix cap símptoma d'amainar.

El portaveu del PP balear, Miquel Ramis, criticà ahir l'actitud del regidor d'Unió Mallorquina, Isidre Cañellas, a qui ara responsabilitza del conflicte amb el batle Delgado. En opinió de Ramis, «qui dóna poder a Joan Thomàs (el regidor trànsfuga) és el mateix Cañellas» amb les seves actuacions.

Segons el portaveu popular, el primer tinent de batle «no assisteix a les comissions informatives prèvies als plens ni a les juntes de portaveus, i ni tan sols agafa el telèfon quan el criden de batlia». Tot plegat es valorat pel PP com una mena de «pols» de Cañellas que posa «entrebancs» a la reactivació del pacte de governabilitat.

En aquesta línia argumental, el PP balear nega que estigui sent deslleial amb UM, sinó més aviat «al revés». En aquest sentit, Ramis insistí que precisament és el regidor d'aquest partit qui s'està negant a consensuar amb Delgado les qüestions municipals.

En roda de premsa, el portaveu va comentar els darrers episodis de la crisi que travessa el pacte PP i UM a Calvià des que Joan Thomás abandonàs la disciplina del seu expartit i Delgado es negàs a prescindir del seu vot en els plens. Ramis va opinar que no és cert que el batle estigui utilitzant el vot de l'edil el qual UM considera un «trànsfuga» sinó que simplement Thomàs dóna suport a les iniciatives que considera convenients. «De vegades coincidirà amb «nosaltres de vegades no».

Pel dirigent del PP, aquesta situació no pot evitar-se i l'únic que està donant «força» i «poder decisori» a les votacions de Thomàs és el mateix responsable d'UM a Calvià i ara únic regidor d'aquesta formació a l'Ajuntament.

Tot i aquests atacs al comportament de Cañellas, Ramis recordà que la intenció de la seva organització «és mantenir el pacte de governabilitat amb UM, voti el que voti Thomàs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.