algo de nubes
  • Màx: 18.67°
  • Mín: 13.93°
18°

CURS 2005-2006 El retorn a les aules transcorre amb normalitat a la Part Forana

El Col·legi de Lloseta comença el curs amb una aula prefabricada


El retorn a les aules va transcórrer amb normalitat ahir a la Part Forana. El Col·legi Públic Es Puig de Lloseta ha hagut de començar les classes amb una nova aula prefabricada. És una aula per a alumnes d'infantil de 4 anys i que es tracta d'una mesura provisional fins que la Conselleria d'Educació no ampliï, de nou, el centre.

Al Col·legi Llorenç Riber de Campanet, el curs s'inicià amb petites obres en marxa com la reposició de persianes i finestres a la zona nord de l'edifici. Aquesta obra estarà a punt la setmana que ve. El Col·legi del Port de Pollença també inicià el curs amb una obra en marxa que no afecta les classes. Es tracta d'una nova aula multifuncional que fa l'Ajuntament i que està previst que estigui enllestida a principis del mes de novembre.

En altres centres, com a Can Bril de Sencelles i al col·legi Melcior Rosselló de Santa Maria, han estat necessàries obres menors per construir aules que permetin desdoblar els primers cursos d'infantil.

A l'escola de Montuïri, dimarts passat acabaren les obres que començaren durant el darrer trimestre del curs passat. Les obres, que es començaren per via d'urgència, consistien a arreglar el trespol que havia passat en una aula del primer pis i aprofitaren per arreglar la resta d'aules.

L'escola de Portocolom, a Felanitx, es troba en obres per tal de doblar la capacitat del centre, encara que els alumnes pogueren començar les classes amb normalitat, ja que les actuacions es realitzen a un edifici del costat.

L'Ajuntament de Capdepera tenia previst construir sis aules prefabricades al poliesportiu que encara no estan enllestides per tal de traslladar-hi els alumnes de l'escola de l'Alzinar, que es troba en molt mal estat.

Els alumnes d'Ariany tornaren a començar les classes a ca ses Monges a l'espera que per les festes de Pasqua s'inauguri la nova escola, de la qual es col·locà la primera pedra durant el passat mes de juliol. Els dos únics centres de secundària que obriren ahir les portes foren l'IES de Sineu i el d'Artà per poder tenir un dia més de festa durant el curs. La Conselleria ha permès adoptar aquesta mesura per primer pic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.