algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 8.69°
18°

El jutjat admet a tràmit la denúncia de Rabasco contra Omniprint

El jutjat contenciós número 1 de Palma ha admès a tràmit el recurs que Joaquín Rabasco, president del partit polític ASI, presentà pel funcionament presumptament il·legal de la planta impressora Omniprint, situada al polígon de Son Llaüt, a Santa Maria. Rabasco sol·licità el tancament cautelar d'aquesta indústria.

El jutjat ha reclamat a la Sala que li lliuri «en el termini improrrogable de 20 dies» l'expedient administratiu de la planta. Segons va declarar la pròpia batlessa de Santa Maria, Rosa Vich, Omniprint no té permisos ni llicències d'instal·lació, obertura i activitat.

Sobre la petició de Rabasco que es tanqui amb caràcter immediat l'esmentada instal·lació, el jutge demana a l'Ajuntament que exposi «el que estimi oportú» en el termini de deu dies a partir de la notificació.

Fonts de l'Ajuntament de Santa Maria, on Rabasco va presentar la primera denúncia per infracció urbanística, assenyalaren ahir que desconeixen si Omniprint ha rebut notificació dels fets, perquè de moment no ha realitzat al·legacions en el procés.

Rabasco ha presentat una infinitat de denúncies civils i criminals contra les empreses i responsables del diari El Mundo-El Día de Baleares com a resposta al que considera una persecució injusta contra la seva persona i la seva família per part d'aquest mitjà. Precisament divendres 30 de setembre se substanciarà un d'aquests processos al jutjat penal número 7, on està previst que es faci el judici oral per delicte d'injúries contra el director de l'esmentada publicació, Eduardo Inda Ariaga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.