cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

El palau de congressos obre termini per presentar propostes de gestió

Es vol així que la construcció s'ajusti a les necessitats del projecte

La gerent del palau de congressos de Palma, Marilena Jover, informà el consell d'administració de l'empresa pública responsable del recinte que s'ha obert el termini per a la recepció de propostes de les empreses interessades tant en la construcció com en la gestió de les instal·lacions. L'objectiu és que la redacció del projecte s'ajusti al màxim a les necessitats turístiques, urbanístiques i financeres per garantir la posterior viabilitat del palau.

En acabar la reunió, el conseller de Turisme, Joan Flaquer, i el tinent batle d'Urbanisme, Rodrigo de Santos, indicaren que l'anunci es publicà el mes d'agost al Butlletí Oficial de l'Estat i al Diari Oficial de les Comunitats Europees, i que donava termini a les empreses fins al 31 d'octubre per a la presentació de propostes. Aquest és el requisit previ que marca la llei per a la posterior adjudicació dels contractes públics. Això permetrà, en paraules del conseller, «treure un concurs en sintonia com a conseqüència de les ofertes que es presentin».

De Santos explicà que es treballa en el palau per fases. A final d'any l'arquitecte Patxi Manglado presentarà el projecte bàsic i abans de l'estiu de 2006 estarà llest el definitiu. L'adjudicació per a la urbanització dels terrenys es farà a principis de l'any pròxim. Sobre la nova ubicació del recinte firal, que haurà de canviar per la construcció del palau de congressos, De Santos assegurà que no és fàcil trobar a Palma una localització alternativa, perquè són molts els metres quadrats necessaris i a més s'han de coordinar els interessos de tota l'Illa. En tot cas, confirmà que s'ha descartat Son Ferriol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.