cielo claro
  • Màx: 19.4°
  • Mín: 9.32°
19°

Un motorista mort i un altre crític en dos accidents a Pollença i Alcúdia

A Palma, un BMW conduït per un jove es va estavellar contra quatre cotxes aparcats

58318
L'accident tingué lloc al carrer Metge Josep Darder, quan un cotxe xocà contra quatre més.

Un jove de 30 anys, Silvio Fernando R.A., s'ha convertit en la víctima mortal número 81 en accidents de circulació a Balears aquest any.

El sinistre tingué lloc devers les 13.50 hores en una zona propera al poliesportiu. El jove, que conduïa una potent Yamaha, passà la rotonda de can Berenguer en direcció a sa Pobla i perdé el control del vehicle en prendre una corba molt tancada. La moto patinà i envaí el carril contrari, pel qual circulava un Ford Puma, amb el qual xocà frontalment, i el jove sortí llançat diversos metres. Malgrat la ràpida arribada de dues ambulàncies del 061, el metge només pogué certificar la seva mort.

Aquest no fou l'únic accident greu de moto a la zona. Devers les 22.20 hores de divendres, un menor de 15 anys sofrí un altre sinistre, en xocar el seu ciclomotor contra un camió de recollida d'escombraries al carrer Pollentia d'Alcúdia. El jove sofrí un traumatisme craneoencefàlic greu i fou traslladat a Son Dureta, on quedà ingressat en l'UCI. Ahir els metges aconseguiren estabilitzar-lo, i estaven pendents d'una millora per realitzar-li una operació en un braç.

A més d'aquests accidents, un jove sofrí un espectacular accident al carrer Metge Josep Darder. El vehicle, un BMW, venia de la plaça Teniente Coronel Franco. Després d'una corba, patinà i féu un gir brusc, per la qual cosa col·lisionà contra 4 vehicles aparcats. Un d'aquests cotxes xocà contra la vidriera d'un comerç. Pel que sembla, el jove no tenia permís de conduir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.