cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
21°

La web de Cort és de les cinc més visitades de les ciutats de tot l'Estat

El portal municipal rebé el mes de juliol un total de 107.154 visites

La web municipal de Palma es troba entre les cinc més visitades de totes les ciutats de l'Estat. Durant el passat mes de juliol, el portal municipal registrà el major trànsit de la seva història amb un total de 107.154 visites i un increment del 54% en els darrers dotze mesos.

Quant als continguts més visitats de la web municipal, la programació de «Nits a la fresca» al parc de la Mar registrà devers 57.000 entrades, seguida de la guia de carrers amb 33.000 visites i de la webcam amb 21.371. El llistat de línies de l'EMT, a més dels mapes turístics de Ciutat i de la Platja de Palma son també altres dels continguts més consultats.

Només els ajuntaments de Barcelona, Madrid, la Corunya i Sevilla superen el portal municipal de l'Ajuntament de Palma. El tinent batle d'Hisenda i Funció Pública, Pedro Àlvarez, explicà que «estam fent feina en la reorganització dels continguts de la web municipal, de manera que el ciutadà trobi la informació que cerca més ràpidament». La iniciativa s'emmarca dins el Pla de Modernització i Qualitat que du a terme el consistori palmesà.

El mes de juliol de 2004, el portal de Cort a la xarxa rebé devers 69.650 visites. Només un any després, la mateixa plana superava les cent mil entrades. Àlvarez justifica aquest increment espectacular de prop del 54% en el canvi de domini, «el qual ha contribuït a generar un major trànsit a la web municipal palmademallorca.es». Es tractà d'«una decisió estratègica» amb la qual el responsable municipal confia «poder servir millor» als usuaris.

Un fet a destacar és que devers 9.264 persones han incorporat la web del Consitori a la seva secció de «favorits». Això significa que un 13'10% dels visitants que rep cada mes el portal municipal tenen un interès especial en els seus continguts i, per aquest motiu, volen tenir-la al seu abast. Així mateix, es confirma que la majoria d'usuaris entra a la web pel cercador «Google» i bona part dels enllaços són alemanys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.