algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

Els veïns de Marquès de la Sènia baraten voreres per aparcaments

Cort presentà ahir el projecte d'urbanització del pàrquing subterrani

L'àrea de Trànsit i Transports de l'Ajuntament de Palma ha pactat, amb els veïns del carrer del Marquès de la Sènia, el projecte d'urbanització de la superfície del pàrquing subterrani que en aquests moments s'hi executa. Així, es barataran prop de 400 metres quadrats de voreres i de zona verda per un total de 51 places de pàrquing de superfície.

Tot i això, el pla d'edificació sobre les 542 places d'aparcament soterrat de Marquès de la Sènia preveu la construcció de 4.000 metres quadrats de zones verdes, com també l'ampliació de les voreres i l'habilitació de jocs infantils. Àlavaro Gijón, regidor d'àrea, comentà que «el nostre compromís era debatre amb els veïns alternatives per urbanitzar la superfície de l'aparcament, fins a un total de cinc, i així ho hem fet fins a trobar la que més ha agradat a tothom».

Encara que començaren per novembre del 2004, les obres del pàrquing van per bon camí i podrien estar enllestides el maig de l'any que ve. Per ara, s'han desviat els col·lectors i el perímetre de pantalla ja està acabat, de manera que aviat començaran les obres d'excavació i es fixaran els ancoratges. La infraestructura tindrà capacitat per a 542 cotxes i les places es repartiran en quatre plantes. A més, disposarà de quatre accessos, un dels quals serà d'entrada des del passeig marítim.

Els veïns del carrer del Marquès de la Sènia han pogut escollir entre cinc avantprojectes. El que finalment s'executarà és un dels tres que Cort havia qualificat d'«acceptables», ja que els altres deixaven l'espai en un estat molt semblant al d'ara.

Així, aquesta important artèria que travessa Son Armadans i que connecta les barriades de Santa Catalina i del Terreno guanyarà 4.000 m2 quadrats de zones verdes, 1.354 de voreres i 203 per a jocs d'infants. A més, disposarà de 51 places d'aparcament lliure en superfície. El nou pàrquing subterrani inclourà dos accessos d'entrada des de la plaça del Pont i el passeig marítm, i dos més de sortida en direcció al carrers de Joan Miró i Marquès de la Sènia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.