algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Prohens: «Sé què vaig dir i no som responsable del que es publica»

Féu referència a les declaracions publicades a l'edició local d'El Mundo

El batle de Campos, Andreu Prohens Vicens, es desmarcà ahir de les acusacions formulades per El Mundo/El Día de Baleares contra UM i el Grup Serra deixant així al descobert que el diari anteriorment citat tergiversà de manera intencionada les paraules del primer edil campaner amb l'afany de poder carregar les tintes una vegada més contra Maria Antònia Munar, i contra l'editor d'Ultima Hora i Diari de Balears, Pere Serra.

Amb un escuet i lapidari «jo sé el que vaig dir, no em faig responsable d'allò publicat per aquell diari», Prohens deixà als peus dels cavalls l'enrevessat serial que l'edició balear d'El Mundo publicà el 26, 27 i 28 de maig en el qual es pretengué presentar el batle de Campos com «la víctima d'una campanya de desgast empresa per Pere Serra i un lobby de promotors i empresaris uemers units per sentenciar-lo, desbancar-lo i tombar-lo políticament mitjançant una denúncia falsa».

L'impecable desmarc de Prohens es produí en el ple municipal celebrat ahir a l'Ajuntament davant tots els regidors que conformen el conclave municipal, davant el secretari del Consitori, i davant de desenes de veïs i l'atguatzil que grava totes les sessions plenàries.

Ginard
El portaveu d'UM-UCAM, Guillem Ginard, exigí al batle que es retractàs de les seves afirmacions i l'acusà d'utilitzar les pàgines d'El Mundo/El Día de Baleares per «difamar i llançar calúmnies i acusacions a través de mitges veritats contra UM sense proves».

Ahir, Guillem Ginard digué «basta» i reptà el primer edil a donar els «noms i llinatges del famós lobby del camp que tant anomena» i a demostrar les seves presumptes «connexions» amb UM. «Digui clarament amb noms i llinatges quins interessos agrícoles i/o urbanístics tenen persones amb noms i llinatges i els denunciï als tribunals. Acabi d'una vegadada amb aquests dubtes que vostè mateix ha creat demostrant que no són una pura invenció seva. Digui quins interessos té l'editor Pere Serra i Maria Antònia Munar a Campos. Digui-ho ben clar i cada un podrà defensar-se com cregui més convenient», sentencià Ginard.

Des del PSM, el seu portaveu Joan Juan, es lamentà de la «vergonyosa» imatge que, gràcies a Prohens, ha donat el poble de Campos durant aquests darrers dies i criticà al batle el fet de rentar amb portades de diaris els «draps bruts que haurien d'haver-se rentat a casa, dins l'Ajuntament».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.