algo de nubes
  • Màx: 19.42°
  • Mín: 9.02°
19°

El PSOE habilita el pressupost tot i reconèixer que el pacte no complí

La resta d'oposició critica la manca de consens de PP i Es Grup

Per segon any consecutiu, el PSOE de Capdepera possibilità amb la seva abstenció que el pacte en minoria (PP-Es Grup) aprovés el pressupost municipal de 2005 malgrat reconèixer que «l'any passat donàrem un vot de confiança però no s'ha fet ni la meitat del que hi havia previst», manifestà el portaveu del PSOE, Fernando Peñalver, qui també apuntà que «hi ha moltes coses per fer i poques que es facin». Peñalver també justificà la seva abstenció a la impossibilitat de presentar una moció de censura amb UCAP-UM, PSM i EU-EV.

Per la seva banda, els altres grups de l'oposició criticaren els comptes del pacte per incloure «poca inversió i no ser «imaginatius», en paraules de Josep Serra (UCAP-UM), qui criticà que «no es fa res per millorar el turisme».

Per la seva banda, Mateu Garau (PSM) criticà que «el batle s'havia compromès a dialogar amb els altres partits i no ha estat així». El nacionalista digué que el pressupost és «de grans projectes i de deixar descuidat el poble». Garau també criticà la manca de partides més substancioses per medi ambient, camins i sol·licità més participació a les festes.

Finalment, Maria Orts (EU-EV) va subscriure «per complet» les paraules de Garau i a més criticà l'incompliment del pressupost de l'any passar com ara aules al poliesportiu, dotació de serveis del carrer Jaume II o les millores previstes a Can Creu d'Inca. A més Orts reclamà que una part de les inversions del pressupost hauria d'estar destinada als ciutadans com a pressuposts participatius. El batle de Capdepera, Joan Ferrer, contestà que els pressuposts són «reals». «No feim polítiques de grans projectes sinó de realitats».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.