algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Delgado diu tenir més proves contra Nájera al cas xalet de Santa Ponça

El procés es troba arxivat actualment però recorregut pel batle


Per sorpresa i com a colofó al que en principi havia de ser un ple sense amb prou feines sobresalts, el batle de Calvià, el popular Carlos Delgado, es va treure ahir de la màniga l'anunci que el seu grup municipal té noves proves que corroboren la implicació de l'exbatlessa Margarita Nájera en el cas xalet de Santa Ponça.

Segons Delgado, té en el seu poder cinc factures per valor de vuit milions de pessetes que, suposadament, qui fou propietari del solar on l'exmarit de Nájera es va construir el xalet de Santa Ponça, va abonar al constructor per així obtenir prebendes consistorials.

D'aquesta manera, l'exmarit de l'exbatlessa, Manuel Barajas, hauria comprat el solar on havia de construir-se un habitatge unifamiliar el recaptador municipal de Calvià, Jaume Riera, per un preu de 18 milions de pessetes; i posteriorment aquest darrer hauria pagat també al constructor vuit milions més en concepte de despeses subjacents de les obres.

S'ha de recordar que, segons el PP, la venda del solar a baix cost i l'abonament de les esmentades factures hauria estat el preu que Riera suposadament va pagar perquè Nájera li renovàs el seu contracte com a recaptador municipal.

Encara que la querella pel cas xalet de Santa Ponça es troba arxivada però recorreguda davant del Tribunal Superior de Justícia, Delgado va assegurar que «amb aquestes noves proves, s'inicia una nova etapa en els processos penals contra Nájera». L'anunci de Delgado es produeix després que la justícia hagi arxivat l'enèsima querella que el primer edil va interposar contra Margarita Nájera i que la jutgessa instructora del cas superfície comercial acusàs Carlos Delgado d'instrumentalitzar la justícia en benefici d'interessos polítics. És per aquest motiu que durant la celebració del ple municipal ahir horabaixa a Calvià, el PSOE va tornar a demanar la dimissió de Delgado.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.