algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.28°
10°

L'Ajuntament aprova un polígon de cotxes de lloguer a Son Fangos

EU-EV ho considera un cas de corrupció política i d'especulació

L'Ajuntament de Palma aprovà ahir modificar el pla per poder fer el primer polígon per a cotxes de lloguer de la ciutat, que s'ubicarà a Son Fangos.

Després de dos anys de perseguir «rent a cars» il·legals a sòl rústic, el Consistori ha pres aquesta decisió per a «fer net Palma de cotxes de lloguer durant l'hivern», així com indicà ahir el tinent de batle d'Urbanisme Rodrigo de Santos.

Amb aquesta nova àrea de serveis es donarà una ubicació a un de cada tres cotxes de lloguer que estan matriculats a Palma. A Son Fangos es podria donar cobertura a uns 6.750 vehicles de lloguer dins més de 200.000 metres quadrats.

Vora aquest mateix emplaçament, a sa Creueta, també hi ha una sol·licitud d'una empresa de cotxes de lloguer per construir en un futur un altre polígon per devers 2.000 cotxes més. Rodrigo de Santos, però, no rebutjà la possibilitat de donar pròximament l'interès general per aquest afer. El responsable d'Urbanisme explicà que donar l'interès general al nou polígon és apostar per ordenar els cotxes de lloguer de Palma.

El grup municipal d'Esquerra Unida-Els Verds a Cort considera que aquest nou polígon és una clara mostra d'especulació urbanística i que la reclassificació dels terrenys de Son Fangos és un cas de «corrupció política».

Per a Eberhard Grosske el que aprovà ahir l'Ajuntament de Palma és una culminació de la «corrupta subordinació del Govern de Catalina Cirer a alguns empresaris del sector dels 'rent a cars'». A més, el portaveu d'aquesta formació ha resolt que l'acord suposa premiar «amb 42 milions d'euros els que durant anys han estat incomplint la legalitat».

Per això al proper plenari espera que no es produeixi una classificació de sòl que suposi un guany econòmic per als propietaris de sòl rústic que ho hagin ocupat fins ara de manera irregular.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.