algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.93°
19°

La UNED organitza per primera vegada cursos d'estiu a les Balears

Un d'ells, sobre violència domèstica, es farà amb internes de la presó

La Universitat estatal d'Educació a Distància (UNED) ha inclòs enguany per primera vegada a les Balears una oferta de cursos d'estiu. Així ho varen anunciar ahir el director del Centre Adscrit a la UNED a Balears, Miguel Angel Vázquez, i la secretària general dels cursos d'estiu de la universitat, Lucía Ribas. Ambdós varen estar acompanyats ahir en la presentació dels cursos d'estiu pel director general d'Interior del Govern, Joan Rotger; la presidenta de l'Institut Balear de la Dona, Isabel Llinàs; i el director insular de Cultura del Consell Insular de Mallorca (CIM), Guillem Ginard.

Els quatre cursos que tendran lloc a les Balears seran: «Arxius: Teoria i Pràctica»; «La violència domèstica: una xacra social»; «Els delictes contra la seguretat en el trànsit. Consideracions jurídiques, criminològiques i de política criminal», i «Introducció a la investigació mèdica sanitària». El primer curs tendrà lloc exclusivament a Mallorca, el segon estarà adreçat a les internes de la presó i els tercer i quart es podran seguir des de qualsevol centre de la Uned de Mallorca, Menorca i Eivissa. En principi, la UNED no demana cap requisit als alumnes interessats.

Vázquez informà que els cursos tenen tant l'objectiu de «formar persones residents a les Illes», com «incentivar que persones que ens visiten a l'estiu compaginin el temps d'oci amb la universitat».

Per la seva part, Rotger, Llinàs i Ginard destacaren la importància dels cursos finançats pel Govern i pel CIM. Particularment, Llinàs es mostrà il·lusionada amb l'oferta per a internes de la presó.

Finalment, Ribas mostrà l'interès de la UNED per ampliar l'àmbit d'oferta dels cursos d'estiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.