muy nuboso
  • Màx: 18.11°
  • Mín: 13.93°
18°

El PSM acusa Soler d'afavorir les «especulacions urbanístiques»

Recorda que no ha fet efectiva una norma aprovada en un ple fa un any

El PSM acusa la batlessa de Felanitx, Catalina Soler (PP), «d'afavorir especulacions urbanístiques no desitjables». Els nacionalistes es basen en el fet que la batlessa no ha fet efectiva una norma urbanística que ella mateixa presentà a ple per via d'urgència ara fa un any. Aquesta norma complementària limitava, segons explicà Antoni Alorda, la capacitat de població del terme municipal en el Pla General d'Ordenació Urbana.

El PSM recorda ara que en el ple en qüestió, el PP justificà la urgència de la proposta «per tractar-se d'una qüestió delicada del planejament que no admet dilacions injustificades, ja que l'anul·lació de la norma complementària podria donar lloc a especulacions urbanístiques no desitjables», apuntà aleshores la batlessa.

El punt fou aprovat pel ple i posteriorment l'aprovació d'aquesta norma estava inclosa en l'ordre del dia de la Comissió Insular d'Urbanisme del 26 de novembre però «incomprensiblement no es va discutir perquè la batlessa, sense haver requerit el suport del ple, va demanar que el punt quedàs damunt la taula», apunten des del PSM. Ara, Alorda farà arribar una carta al president de la citada comissió insular per a reclamar-li que afegeixi a l'ordre del dia la norma complementària que limita la capacitat de població de Felanitx.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.