algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Una dona italiana de 33 anys perd la vida en un accident de circulació ocorregut a Eivissa

A Felanitx dues persones resultaren ferides

El nombre de morts en accidents de circulació a les Balears des de principi d'any puja a 36, després de la mort d'una italiana de 33 anys a Eivissa. Aquest darrer sinistre es registrà ahir a les 00.10 hores a la carretera entre Eivissa i Sant Antoni, al municipi de Sant Josep.

La víctima, Stella F., conduïa un Ford Escort i, segons pareix, realitzà una maniobra antireglamentària i fou arrossegada per un altre vehicle. En aquest cotxe, un Renault Laguna, hi viatjava Zbignien D, un polonès de 44 anys que sofrí lesions greus. Una ambulància l'assistí al lloc mateix de l'accident i després l'evacuà a la policlínica de Nostra Senyora del Roser, on quedà ingressat en estat greu.

Amb aquest accident, el nombre de morts a les carreteres de les Illes s'eleva ja a 36: 24 a Mallorca i 12 a Eivissa i Formentera, mentre que a Menorca no s'hi ha hagut de lamentar cap sinistre mortal. Durant els darrers quatre dies, tres persones han perdut la vida a l'asfalt. Dimecres morí un jove motorista a Eivissa. De les 36 víctimes mortals, onze eren menors de 30 anys. Per mesos, per gener es registraren sis morts a les carreteres illenques; per febrer, vuit; sis més per març, vuit per abril i vuit més per maig.

D'altra banda, dues persones resultaren ferides ahir horabaixa en un altre accident, a Mallorca. Passà devers les 15.00 hores a la carretera de Campos a Felanitx. Un Volkswagen Golf sortí de la via i bolcà en un tram recte. Els dos ocupants quedaren atrapats a dins. Els Bombers del Consell anaren a rescatar-los d'entre la ferralla en què s'havia convertit el vehicle. Els afectats, un dels quals tenia ferides greus, foren traslladats a l'Hospital de Manacor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.