algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

El PP retreu a PSOE i PSM que hagin tardat dos anys a posar-se d'acord

El batle i l'edil Gabriel Coll (UM) destaquen les seves actuacions davant la moció de censura

91580
Gabriel Coll (UM), el batle Jaume Pou i Rafael Bosch, a l'Ajuntament d'Esporles.


Els membres de l'equip de govern d'Esporles, PP i UM, que podrien passar en breu a l'oposició si prospera la moció de censura que enllesteixen nacionalistes i socialistes, destaquen les actuacions dutes a terme durant els dos anys de govern municipals. Partit Popular (PP) i Unió Mallorquina (UM), van reaccionar ahir amb cautela i tranquil·litat a l'anunci de la possible presentació d'una moció de censura la pròxima setmana per part de Pas-PSM i PSOE.

El batle Jaume Pou -que va precisar que «encara continuu viu»- va desconfiar del pacte entre ambdues formacions en afirmar que «si han trigat dos anys a arribar a un acord, poden trigar temps a posar-se d'acord en altres temes municipals».

Pou va subratllar a aquest diari que l'oposició té tot el dret del món a presentar la moció de censura, «però ho podien haver pensat abans, després de les eleccions de maig de 2003. Llavors van tenir oportunitat de pactar i no ho van fer; les circumstàncies ara són les mateixes que llavors. Són els mateixos cans amb els mateixos collars». Encara així, va confiar que si es presenta de manera definitiva la moció de censura hi hagi enteniment entre els dos grups pel bé del municipi i que continuïn amb les inversions iniciades en el municipals.

Entre les actuacions dutes a terme en aquests dos anys de la legislatura va destacar la construcció de l'institut comarcal, una infraestructura molt necessària al municipi i que va tardar anys a fer-se una realitat. En aquests moments, pràcticament està conclòs.

Aquesta obra també va ser destacada per Gabriel Coll, regidor d'UM i que governa amb el PP a Esporles, que va posar de relleu que durant els dos anys de legislatura s'ha realitzat un treball notable. «El pacte ha funcionat molt bé i s'han iniciat projectes importants com l'institut o el Casal de Joves». Coll va puntualitzar que si la moció de censura prospera «ens n'anirem amb el cap molt alt».

L'edil d'UM va assegurar que durant els dos anys de legislatura hi ha hagut rumors de moció de censura, però socialistes i nacionalistes no es posaven d'acord. En qualsevol cas, «en democràcia és legítima una moció de censura». «PP i UM sumam més vots, encara que no més regidors», conclogué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.