algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.66°
17°

Evacuat un edifici a Palma per un incendi

Un jove resultà intoxicat per la fumarada i una família quedà atrapada a casa seva

74496
L'habitació on s'inicià l'incendi quedà del tot destrossada i la vidriera que dóna al carrer rebentà pel foc. | G.P./A.S.

«Passàrem molta por. No podíem baixar al carrer i posàrem tovalloles banyades davall les portes, perquè el fum estava entrant a casa nostra». Una família quedà atrapada la matinada d'ahir en un incendi que es declarà en un tercer pis d'un edifici del centre de Palma. Un jove resultà intoxicat i tota la finca hagué de ser evacuada.

L'edifici en qüestió està ubicat en el número 3 del carrer Jaume de Santacília, confluència amb el passeig Mallorca. A la 1.45 hores, el tercer pis quedà envoltat de flames. El foc s'inicià a l'armari d'una de les habitacions, on s'ubicava un quadre elèctric, i s'estengué a les altres dependències.

Un home i el seu fill, de 19 anys, intentaren apagar el foc, però es descontrolà en qüestió de segons i hagueren de sortir de pressa. Malgrat això, el jove resultà intoxicat i hagué de ser traslladat fins a Son Dureta, ja que tenia problemes per respirar. El drama va passar llavors als veïns dels pisos superiors, que quedaren atrapats i hagueren de pujar al terrat.

Una altra família no va tenir tanta sort i es refugià a ca seva. «El fum va començar a entrar i ho passàrem molt malament. Un policia local era amb nosaltres, ajudant-nos, i al final poguérem sortir», explicà la llogatera. Mentrestant, en el tercer les flames consumien el que trobaven al seu pas i una habitació i el replà quedaren devastats. El tendal de la terrassa va caure al carrer i impactà sobre un Peugeot 307 aparcat. Les flamarades eren visibles des d'altres edificis pròxims, fet que motivà que equips d'emergència rebessin nombroses cridades.

Tot apunta que el sinistre s'inicià per un curtcircuit al quadre elèctric. A més del tercer pis destruït, tres habitatges més sofriren danys per les altíssimes temperatures.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.