nubes dispersas
  • Màx: 17.52°
  • Mín: 8.69°
17°

«Mallorca és un paradís que ofereix al turista molt més que sol i platja»

Aquesta és la impressió dels agents de viatge russos de visita a l'Illa

«Ens pensàvem que era una illa com desèrtica, sense verd. Crèiem que no hi havia res a veure, però no és així». Aquesta era la impressió inicial dels quaranta agents de viatge russos que visiten Mallorca aquests dies en un viatge de «familiarització».

Després d'haver efectuat diferents visites i excursions, es mostren molt sorpresos perquè no és el que s'esperaven. Tot els agrada molt, sobretot el fet de sentir-se tan ben acollits. «La gent aquí és molt agradable», afirmen.

Gràcies a la traducció simultània de la guia, expliquen que a Rússia comencen a estar cansants del turisme habitual, a Turquia o a Egipte, i que sobretot se senten molt atrets per les illes. Creuen que Mallorca és recomanable per a tota classe de visitant, jove, família o de luxe.

En aquests moments, arriben a l'Illa devers 12.000 turistes d'aquesta nacionalitat. En general, són de classe alta i solen venir en parella. El potencial d'aquest mercat és molt gran, però és necessari donar a conèixer les Illes. Així, l'agència de viatge Serhs, el touroperador Natalie Tours, la cadena Sol i el Consell de Mallorca, han organitzat aquest viatge. Felip Pérez, el director de Serhs, explicava ahir que la seva companyia s'esforça des de fa anys per aconseguir l'arribada de turistes russos. Creu que l'únic problema és el desconeixement de la destinació en origen i que, per tant, és molt important l'ajuda institucional. Amb la campanya realitzada l'any passat en la ràdio i en la televisió amb l'Ibatur, s'ha aconseguit un 35% més de clients. Ara està a punt de signar-se una altre acord al qual se suma Turespaña, però Pérez afirmà que «és necessari més, perquè assistim al naixement d'un nou mercat. A Rússia la imatge de Mallorca és de destinació de categoria alta».

Agilitzar o eliminar el tràmit del visat per entrar a l'Estat espanyol, que s'ha de demanar amb molta antelació, i no sempre es concedeix, sobretot a les dones joves, suposaria una altra facilitat que Turquia, per exemple, ja ofereix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.