nubes dispersas
  • Màx: 17.8°
  • Mín: 12.03°
16°

Distès dinar de joventut a Formentor

Un centenar d'artistes, empresaris i esportistes joves compartiren taula amb els prínceps

JOANA NICOLAU.Palma.
Més d'un centenar de joves representatius de diferents arts, de l'empresariat, l'esport... dinaren ahir a l'Hotel Formentor amb els prínceps. Fou un dinar amb escàs protocol en què els prínceps compartiren converses i inquietuds amb els convidats i que es retardà més d'una hora llarga sobre l'horari previst, a causa de l'atapeïda agenda matutina de Felip i Letícia i la calorosa acollida que els brindaren a Inca i a sa Pobla.

La parella arribà des d'aquesta darrera localitat fins a la península de Formentor en un helicòpter per alleugerar el viatge a la princesa.

Acompanyats del president Jaume Matas i del delegat del Govern, Ramon Socias, tant Felip com Letícia saludaren un a un els comensals convidats. Els primers foren els joves empresaris. Entre ells Antoni Pascual, que fou director de l'Institut Municipal de Formació Ocupacional i Feina, també l'agent d'assegurances Pau Collado...

Artistes plàstics com Pep Guerrero o Amparo Sard i Cris Pink i Susy Gómez, galeristes com Gero Martínez de Mayor tampoc no hi faltaren, com personalitats del món del disseny de moda, representat per Tolo Crespí i Xisco Caimari, entre d'altres. Esportistes com l'exfutbolista Miquel Àngel Nadal i la gimnasta Elena Gómez... o músics com Pep Suasi de Fora des Sembrat, Valentín Mendoza o Miquela Lladó i Carles Grimalt no es perderen la trobada. Fou un dinar al qual no faltaren joves de Pollença i que visqué un dels moments emotius quan una convidada saludà la parella amb la seva filla petita en braços. L'instant fou capturat per un centenar de fotògrafs i càmeres mentre Felip i Letícia es desfeien per fer-li moixonies.

Val a dir que l'encontre serví de trobada per a joves tant en edat com en esperit, atès que entre la llarga llista de comensals es trobaven també integrants dels Valldemossa com Tomeu Estaràs i Genia Tobin, entre d'altres.

El dinar consistí en una ensalada de llamàntol amb vinagreta de pinya i mango, a la qual seguiren lloms de llenguado farcits de vieires amb salsa de Porto. El dolç fou unes creps farcides de mouse de xocolata blanca i negra amb crema de Drambuie amb salsa de taronja i cafè verd. Els vins que acompanyaren el dinar foren de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.