algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
18°

UGT denuncia irregularitats en el bossí d'interins de la Policia Local

Estudien presentar un recurs contenciós administratiu contra les llistes

L'àrea professional de la Policia Local d'UGT ha presentat al·legacions al bossí d'interins de la Policia local de la Comunitat autònoma, perquè consideren que s'han modificat de forma arbitrària els acords del Tribunal i la participació dels seus membres.

A l'escrit posen de manifest el seu desacord amb el procediment seguit i anuncien que estudiaran la possibilitat d'interposar un recurs contenciós administratiu contra la publicació de les llistes definitives.

Segons el sindicat, el fet més irregular ha estat que després que el Tribunal publicàs una proposta definitiva del bossí el 29 d'abril, uns dies més tard el 5 de maig va sortir una modificació, sota el suposat acord del Tribunal qualificador que en realitat mai no es va produir. Aquest fet queda demostrat ja que no hi va haver cap convocatòria per fer aquests canvis.

Entre d'altres irregularitats, afegeixen que el Tribunal, a causa de les exigències de celeritat en la ressolució final, tant per part de l'Ajuntament de Palma com de la Conselleria d'Interior, es veié obligat a requerir el suport de mitjans humans i materials per cubrir les absències repetides d'alguns dels seus membres. Això provocà que s'obstaculitzàs la participació en totes les fases del procés selectiu d'altres integrants del Tribunal, entre ells els d'UGT. D'altra banda, també denuncien que el vocal del sindicat tampoc no ha pogut controlar i donar fe dels resultats obtinguts, perquè es varen utilitzar diferents sistemes informàtics que ho han impedit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.