muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Un accident d'un autocar a Lleida causa almenys quinze ferits

Per causes desconegudes, el vehicle sortí de la calçada i anà a parar a un camp de blat

El conductor de l'autocar resultà ferit de gravetat i catorze persones resultaren ferides de diversa consideració en l'accident registrat ahir horabaixa a La Sentiu de Sió (Lleida), en sortir de la calçada un autobús que anà a parar a un camp sembrat de blat que hi havia just al costat.

Segons informaren els Bombers de la Generalitat, el conductor de l'autocar quedà atrapat a la cabina i fou traslladat en helicòpter a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on ja havien estat traslladades les altres catorze persones ferides.

A l'autocar sinistrat, que pertany a l'empresa amb seu a Cornellà de Llobregat Hispa Bus SA, hi viatjaven 30 persones, de les quals 28 eren passatgers, el conductor i un guia.

L'accident es produí cap a les 17.30 hores al quilòmetre 33,5 de la carretera C-13, dins del terme municipal de Santiu de Sió, quan l'autocar sortí de la via per causa encara per determinar i anà a parar a un camp de blat.

Fonts dels Mossos d'Esquadra indicaren que l'autocar, de la marca Iveco, no bolcà i afegiren que l'accident no obstaculitzà la circulació per la carretera C-13.

Els Bombers de la Generalitat desplaçaren al lloc dels fets tretze dotacions, a més d'helicòpters medicalitzats per atendre les víctimes d'aquest espectacular accident.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.