muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

La Sala es compromet a inscriure els terrenys de les futures escoles al PGOU

El batle demana un termini de dos mesos a les Amipas per trobar els solars

97048
La majoria de membres de les Amipas es reuniren ahir dematí amb Antoni Pastor i Maria Antònia Mercant.

M.P./C.V.Manacor
Entre dos mesos i dos mesos i mig. Aquest és el termini de temps que el batle Antoni Pastor demanà ahir als representants de les Associacions de Mares i Pares (Amipas) dels alumnes de tots els centres escolars del municipi per trobar els solars idonis per construir els dos nous centres escolars que reivindiquen les Amipas i començar a inscriure-los en el Pla General (PGOU).

Després que els ratis de les escoles de Manacor superessin els vint-i-cinc alumnes per aula, les Amipas començaren les mobilitzacions. Les seves peticions passaren per demanar de forma urgent un nou col·legi a Manacor i un altre a Porto Cristo. A més, també sol·licitaren una reunió amb el batle que es celebrà ahir al matí.

En un ambient cordial, en què les dues parts sortiren satisfetes de les negociacions, els membres de les Amipas proposaren alguns llocs on ubicar els futurs centres escolars. La zona de Son Fangos i S'hort d'en Roig foren dues de les opcions que el batle es comprometé a estudiar ja que l'antic quarter dels sementals fou descartat directament per manca d'espai.

Ara, d'aquí poc més de dos mesos, coincidint amb el final del curs escolar, s'haurà de celebrar una reunió on es tornaran trobar el batle i les Amipas i on Pastor haurà de donar compte de l'estat dels futurs centres escolars. A més, el primer edil assenyalà que «amb aquest termini de temps, cercarem els solars i també es podrà escriure en el PGOU el lloc on s'ubicaran aquestes escoles».

El fenomen de la immigració ha fomentat que les solucions educatives plantejades a Manacor fa vuit anys ja no siguin vàlides i hi hagi manca de places.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.