algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

L'Ajuntament declara el dia d'avui jornada de dol oficial

P.A. / P.M./ G.P.Palma.
Banderes a mig pal onejant sobre el cel gris, crespons negres al balcó de l'Ajuntament, carrers banyats per la pluja i l'ànim dels veïns de Marratxí amarat de dolor i de consternació.

La notícia de la mort de Joan Miquel Bestard Matas, Joan Serra Llompart i Miquel Cabot Llabrés era gairebé l'únic tema de conversa d'ahir dematí als bars i a les botigues de sa Cabaneta, Pòrtol i es Pla de na Tesa.

Mentre la incredulitat i l'abatiment s'apoderaven dels rostres i els cors dels veïns marratxiners, el Consistori del municipi declarava de dol oficial la jornada d'avui. Fonts municipals han informat aquest diari que a les 12.00 hores d'avui es guardarà un minut de silenci en honor de la memòria de les víctimes. Cap a les 14.00 hores, arribaren al cementeri de Bon Sosec el batle de Marratxí, Miquel Bestard, i la seva esposa, l'artista Teresa Matas, per presidir la vetla del seu fill, Joan Miquel Bestard.

Tanmateix, des de migdia, tots els representants del ple municipal de Marratxí amb el primer tinent de batle, Joan Ramon Bauzà, al capdavant; el secretari general d'UGT, Llorenç Bravo, i una infinitat de treballadors municipals, veïns i amics s'anaven presentant al cementeri. Hores més tard, hi arribaren els cotxes amb els fèretres de Joan Serra i de Miquel Cabot, la vetla del qual començà a les 16.00 hores.

El funeral de Joan Miquel Bestard s'oficiarà avui a les 21.00 hores a l'església parroquial des Pont d'Inca, mentre que les exèquies per Miquel Cabot i per Joan Serra seran als temples des Pla de na Tesa i de Pòrtol a les 20.30 i a les 21.00 hores, de manera respectiva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.