algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Cort fa marxa enrere i diu ara que no prohibirà la pràctica del botelló

Perseguirà els seus efectes negatius com ara el renou i la brutor

El tinent de batle d'Urbanisme, Rodrigo de Santos, manifestà que l'Ajuntament de Palma no pensa prohibir la pràctica del botelló a la via pública, sinó més aviat treballar per prevenir-ne el consum i potenciar l'educació de la salut pública entre els joves.

D'aquesta manera, Cort ha fet marxa enrere en la prohibició del botelló. Rodrigo de Santos assegurà que la gent que «begui al carrer i es diverteixi no és un problema, si es fa com toca». I incidí que «ningú no esperi que per part de l'Ajuntament de Palma es prohibeixi la pràctica del botelló». Pel responsable municipal, i arran de les crítiques dels partits de l'oposició, la prioritat del Consistori és fer complir l'ordenança d'actuar contra els problemes de seguretat, renou i brutor «com a conseqüència d'una pràctica mal entesa».

Des de Cort s'aposta per l'educació dels joves amb la distribució de fulls, tal com ja es va fer el cap de setmana passat per part de voluntaris de la Creu Roja, que alerten dels efectes negatius del consum irresponsable de les drogues i de l'alcohol.

De Santos matisà que «només volem regular el botelló, no perseguir el cosum d'alcohol al carrer, perquè no tothom es comporta igual bevent a la via pública». «Per beure no és necessari embrutar, ni fer renou, ni tenir el cotxe obert amb la música a les totes».

D'altra banda, la regidora de Serveis Socials mostrà la seva sorpresa davant les crítiques del PSOE i EU-EV al Pla Municipal de Drogues. Margalida Ferrando digué que en el darrer ple se'n presentà l'esborrany i que advertí l'oposició que tenien quinze dies per presentar possibles modificacions. «El PSOE i EU-EV només l'han sabut criticar, mentre que des del PSM ja ens han fet arribar els seus suggeriments al Pla Municipal de Drogues».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.