algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El PSOE, el PSM i UM demanen que l'Ajuntament sigui acusació particular en el «cas Iglesias»

Els grups de l'oposició critiquen que l'equip de govern no col·labori amb el Col·legi de Psicòlegs

LL.P.Inca.
Els grups municipals del PSOE, el PSM i UM demanen que l'Ajuntament d'Inca es personi com a acusació particular contra Blanca Iglesias, l'exassessora del batle, Pere Rotger, per la presumpta falsificació d'una titulació universitària de psicologia, cas que provocà la seva dimissió fa un mes i mig. A més d'assessora del primer edil i col·laboradora en la seva campanya electoral dins del PP local, Iglesias era coordinadora municipal de Formació i Ocupació de la Sala.

Així, els tres grups municipals s'afegeixen a la petició realitzada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Balears, recollida despús-ahir dimarts per Diari de Balears, i coincideixen a assenyalar que «cridaria l'atenció que al final aquest organisme -el Col·legi- quedàs tot sol davant d'aquesta acusació». A més d'això, sol·liciten que el Consistori els faciliti tota la informació rellevant de què disposi sobre aquesta causa, tal com ja li han demanat.

Els representants del PSOE, el PSM i UM consideren que el batle, Pere Rotger, «hauria de ser el primer a voler restablir la confiança dels ciutadans en la primera institució d'Inca, que s'ha vist afectada per aquest assumpte». «Pere Rotger ha de demostrar amb claredat si vol defensar la credibilitat de l'Ajuntament o si es mou per altres interessos», afegeixen en un comunicat.

L'oposició argumenta que «l'Ajuntament d'Inca és un dels principals agreujats pels fets que s'imputen a Blanca Iglesias en aquesta causa», per la qual cosa demanen a Pere Rotger que «vetli pels interessos dels ciutadans d'Inca i de la institució municipal». L'oposició insisteix que el Consistori «no pot quedar al marge d'aquest procediment judicial».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.