nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

José Emilio Roldán ja és al capdavant de la Comandància General

A l'acte hi foren presents representants militars, de la política i de la societat civil de les Balears

El general de divisió José Emilio Roldán Pascual, que prengué possessió ahir del seu càrrec de comandant general de les Balears, assegurà que els seus objectius són «finalitzar el procés de reorganització de les unitats de l'exèrcit a les Balears i reimpulsar el pla de qualitat de vida de les tropes i dels comandaments».

Roldán Pascual assegurà que la seva tasca serà «continuïsta amb la desenvolupada pel seu predecessor en el càrrec, Luis Peláez-Campomanes, i que una de les feines a la qual destinarà més esforços serà finalitzar la reorganització de l'Exèrcit de Terra, que ha de ser completada amb la nova Instrucció d'Organització i Funcionament. Així, està previst que desapareixi la divisió territorial per una estructura funcional.

El nou comandant general de Balears explicà que a partir de dia 15 les unitats de l'exèrcit de Balears deixaran de dependre directament del cap de l'Estat Major i passaran a fer-ho de la Prefectura de forces de Sevilla, mentre que les infraestuctures dependran de Barcelona.

En referència al pla de qualitat de vida de les tropes, el general explicà que es contemplen millores de les instal·lacions, el menjar, l'oci o l'accés dels militars a recursos educatius i culturals. Roldán demanà que «l'exèrcit sigui vist com una part integrant de la societat ja que feim feina per a ella».

La presa de possessió de José Emilio Roldán va tenir lloc a l'Almudaina, i fou presidida pel cap de l'Estat Major de l'Exèrcit de Terra, José Antonio García González, i pel president del Govern, Jaume Matas. També hi eren presents el delegat del Govern, Ramon Socies; la presidenta del Consell, Maria Antònia Munar; la batlessa de Palma, Catalina Cirer; el presidente del Tribunal Superior, Antoni Terrasa; el fiscal en cap, Bartomeu Barceló; el cap superior de la Policia Nacional, Elicio Amez, i el general de la Guàrdia Civil Onofre Santandreu, amb altres representants civils i militars de les Balears, com ara el president-editor del Grup Serra, Pere A. Serra; el director de Diari Balears, Miquel Serra, i el director d'Ultima Hora, Pere Comas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.