muy nuboso
  • Màx: 11.42°
  • Mín: 7.77°
10°

El Consistori vol connectar a peu el cementeri i Caimari amb un passeig

Ha demanat al Govern que canalitzi el torrent de sa Mosquera

L'Ajuntament de Selva negocia amb la Conselleria de Medi Ambient del Govern balear la canalització del torrent de sa Mosquera, una obra que permetria eixamplar la carretera de Lluc a l'entrada de Caimari i connectar per mitjà d'un passeig per als vianants aquest llogaret amb el cementeri del veí nucli de Selva.

L'obra serviria també per evitar accidents de trànsit, doncs més d'una vegada algun turisme ha caigut en el llit del torrent que recorre tot la vora de la carretera.

Així, la idea consisteix també a aprofitar la canalització per ampliar lleugerament l'amplada de la carretera.

El batle pedani de Caimari, Pere Seguí, va explicar que la Conselleria de Medi Ambient ja ha presentat a l'Ajuntament un primer projecte de canalització, però aquest no preveu tapar completament la llera del torrent de sa Mosquera, tal com planteja l'Ajuntament, sinó que en deixa alguns trams al descobert, fet que impossibilita l'execució dels projectes descrits.

Així, l'Ajuntament negocia ara amb la Conselleria de Medi Ambient del Govern balear una solució que satisfaci a totes les parts, si bé el batle pedani de Caimari, Pere Seguí, va explicar que «som conscients que els tècnics posaran moltes dificultats per tapar completament la llera perquè no són partidaris d'aquesta classe d'intervencions».

Pere Seguí anteposa els beneficis de les obres que s'executarien. «Fer el passeig per als vianants, eixamplar la carretera i reduir el nombre d'accidents de trànsit», i recorda que es tracta d'un tram curt del torrent de sa Mosquera que «just just duu aigua».

El projecte que ha presentat la Conselleria de Medi Ambient del Govern balear té un pressupost de 742.275 euros. Per altra banda, la Conselleria d'Obres Públiques també s'ha interessat per la problemàtica que presenta el torrent a l'entrada de Caimari des de la carretera de Lluc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.