nubes dispersas
  • Màx: 17.52°
  • Mín: 8.69°
17°

Els helicòpters i avions converteixen la Fira-espectacle en una mostra d'altura

L'exhibició aèria i la resta de l'oferta feren que la localitat rebés uns 25.000 visitants

La Fira de ses Salines es va guanyar ahir més que mai la denominació d'espectacle, fixà el llistó ben amunt per a properes edicions i aconseguí atreure uns 25.000 visitants.

L'exhibició aèria féu que la mostra sobrepassés els límits del recinte firal i també sobrevolà la localitat i el camp de s'Olivó. Allà, una multitud contemplà les espectaculars acrobàcies dels helicòpters de l'Exèrcit de l'Aire, la Guàrdia Civil, la Policia Nacional, de l'Ibanat i SKY Helicòpter. A més també hi participaren els Colas Rojas de l'escola de pilots Panamedia i altres avions de l'Exèrcit entre els quals destacà un antic HA 220 Super Saeta.

A tota aquesta allau de gemecs de motors a propulsió, milers de cares recercant en el cel i el so dels tambors de la batukada, s'uní l'altra novetat de la Fira-Espectacle, que arribà també en forma de miracle de la mecànica en l'exposició de Ferraris. Sis exemplars de la marca italiana ubicats amb el seu color vermell davant l'església feren somiar a més d'un.

I a més, la mostra que es perllongà durant tota la jornada, comptà amb uns 450 estands on destacaren l'oferta d'aliments ecològics, eines del camp i la mostra d'artesania muntada al carrer Juan Ramón Jiménez.

Com cada any, tampoc no faltaren els cavalls, que oferiren dos espectacles, un sobre evolució i doma i un altre de doma menorquina amb aires d'alta escola oferts pel Club Hípic Alaior.

Oficialment la mostra fou inaugurada per les autoritats. El batle Sebastià Vidal i els regidors de la Sala estigueren acompanyats per Margalida Moner, Rosa Puig, Antoni Serra, Francesc Buils, Damià Nicolau i Domingo Bonnín. Val a dir que des del PSOE denunciaren que la Sala no convidà el delegat del Govern ni el conseller socialista i veí de ses Salines, Cosme Vidal.

D'altra banda, enguany es lliurà el «Grumet de Sal» a Miquel Roig Rigo «Ribes» per la seva tasca sociocultural a la banda de música. Roig es mostrà molt «orgullós» i recordà emocionat a tots aquells companys que l'ajudaren en els inicis de la banda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.