nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Detingut un home que incendià un pis a Palma i baixà nu al carrer

S'ajagué damunt la calçada i els cotxes hagueren d'aturar-se

Un home fou detingut ahir migdia acusat d'haver incendiat un segon pis al carrer de la Llibertat de Palma, a prop de la caserna de Sant Ferran.

Al menjador de l'habitatge s'hi havia acumulat una gran quantitat de roba i de papers i tot sembla indicar que l'origen del foc fou intencionat.

Els veïns observaren les flames en el número 24 d'aquell carrer i minuts després el llogater del pis baixà al carrer despullat, amb una fractura de nas causada tal vegada per una caiguda. Davant la sorpresa de tots els testimonis, s'ajagué damunt la calçada, cosa que va obligar els vehicles que circulaven per aquell tram a haver de frenar de manera brusca.

Hipòtesi
En els primers moments, la Policia Local es pensava que l'home s'havia tirat del balcó del segon pis per fugir de les flames, però després confirmà l'altra versió. Agents dels Bombers i el Cos Nacional de Policia, a més dels agents municipals, es desplaçaren al carrer de la Llibertat. Les feines d'extinció no resultaren gaire complicades i el foc quedà controlat a temps, abans que es propagàs a altres dependències.

Les fonts consultades indicaren que el presumpte piròman podia tenir les facultats mentals alterades. Les lesions que presentava no eren gaire greus i se les va fer, segons sembla, mentre baixava corrents al carrer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.