cielo claro
  • Màx: 19.72°
  • Mín: 9.02°
19°

L'home que atracà un banc amb la filla serà jutjat per maltractar-la

Francisco S.M. també està acusat d'abusos sexuals a un altre fill

E.L.V.Palma.
Francisco S.M., l'home de 45 anys que fou detingut el passat dimarts, després de protagonitzar un atracament a una sucursal bancària de Palma en companyia de la seva filla de 14 anys, serà jutjat el 13 de maig a Manacor, acusat d'abusos sexuals i maltractaments a dos dels seus tres fills. Un d'ells és la menor amb la qual va cometre el frustrat robatori i que en aquell moment anava armada amb un ganivet.

El fiscal considera provat que entre els anys 2000 i 2002 Francisco S. M., que vivia amb la seva dona a Manacor, «de forma freqüent infringia maltractaments físics i psíquics als seus fills». Els abusos sexuals es feren al seu fill de 10 anys durant les hores que la mare estava en el treball. Segons el fiscal, Francisco S.M. duia amb freqüència el fill a un despatx i «amb el pretext de dormir junts la migdiada tocava les parts genitals del menor».

Pel que fa als maltractaments físics, el fiscal denuncia que l'atracador cremava les mans dels seus fills amb un encenedor, els hi pegava amb un pal i una corretja i els bufetejava freqüentment la cara. També tancava el fill a una terrassa i obligava la seva filla a realitzar les tasques de casa i a cuidar la seva germana nounada. A més, els feia amenaces de mort i els deia que «els trossejaria i els donaria de menjar als cans».

El fiscal li imputa dos delictes de maltractaments habituals, pels quals demana 5 anys de presó, i un d'abusos sexuals, pel qual sol·licita uns altres 3 anys. També demana la inhabilitació per exercir el dret de pàtria potestat durant 6 anys, la prohibició de comunicar-se amb els fills durant 5 anys i una indemnització de 5.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.